02-06-10

Shame on you, shame on you !!!

Ergernis hier voor het recente gebeuren rond Gaza dat ik er stom van ben.

Kan het nog krasser: een ongewapende vredesvloot geënterd en daarvan 9 mensen gedood !!! En steeds weer moet je alle begrip hebben voor het officiële Israëlische standpunt. Israëlische officiëel standpunt dat (weer eens) klakkeloos door Freilich in Joods Aktueel overgenomen wordt en dat hij dan 's avonds nog eens bij Phara mag debiteren: zij provoceren, die vloot hulpgoederen was er eigenlijk geen enz...

Hier het fragment met Freilich bij Phara: " Israëli's werden aangevallen"

 

Michel (ook van Joodse origine notabene maar geen zionist) bood krachtig weerwerk tegen Freilich en terecht. Willen de zionisten zich eens wat soepeler opstellen? Waar is hun redelijkheid????

Waar hun zin voor juiste berichtgeving?

Hier Michel's reactie: "Ik begrijp Israël echt niet"

 

Israël wordt verplicht de gebeurtenissen te onderzoeken; Israël !! Hoe objectief kan dat zijn? Als zelfs hier in België Joods Aktueel klakkeloos de verdediging van de Israëlische interventie goedpraat, hoe zal dat dan zijn in Israël zelf?

Israël betoont spijt dat er slachtoffers vielen. Slachtoffers van geweld tegen de entering? Ja? Wie gelooft dat zij alleen konden worden gedood? Zij zijn DOOD, weg, for ever... en dit handelen van de staat Israël praat men goed !!! .

Alleen geweld door de boten zelf? En de militairen enteren geweldloos? Kan de newspeak die Israël hanteert nog cynischer?

 

De Journalist van Al Jazeera overleefde het gebeuren met gebroken arm maar kon zo niet verder filmen... aankomst journalist (vrt journaal 1/6/10)

Wat hem overkwam lijkt wel zo beoogd door de militairen, kwestie van de geschikte gefilmde informatie door te geven, beelden die dan door Israël worden verspreid en door o.a. Freilich klakkeloos overgenomen.... Wie wil de waarheid geweld aandoen?

Met de Gaza invasie gebeurde net hetzelfde (en het onafhankelijke onderzoek achteraf werd door Israël niet erkend...) Israël heeft collectiref de houding van een brutale buitenwipper voor eenieder die niet het officiêle standpunt aanhangt. Liebermann, nu minister van buitenlandse zaken, was in Moldavië ook ooit buitenwipper....

Onpartijdig onderzoek geëist. Israël is een betrokken partij en kan geen onafhankelijk onderzoek doen wel de VN : "VN moet zelf onpartijdig onderzoek voeren"

Doodgewoon walgelijk en niet om aan te zien dit ales. En niks verandert. NIKS.

Weer negen doden met familie kinderen enz... Hun leven is weg, verdriet ellende blijft achter. En geen begrip vanwege Israël?

Shame on you!!!

 

Joods Aktueel kan zich ook beter eens bezinnen of ze altijd het zionistische standpunt moeten innemen...

 

En zo compileert Joods Aktueel Phara:

Geen beelden van de 9 doden, van de gekwetsten op de boot ? De doden zijn geen  soldaten.

Het schip met hulpgoederen (gecheckt in turkije) werd  geëntert in internationale wateren...en dat mag allemaal??? Eerlijk?

Hier Joods Aktueel over dit alles (ik geef hen het laatste woord...):Persoverzicht botenactie

Tja....

10:24 Gepost door doeterniettoe in Conflicten | Permalink | Commentaren (3) | Tags: israel, palestijnen |  Facebook |

Commentaren

Gaza Waarom hebt u het over "joodse" interventie en de "joodse" staat? Is dat om duidelijk te maken dat het hier om Joden (met hoofdletter a.u.b.!) gaat? En dan is men verwonderd dat het antisemitisme toeneemt terwijl men er alles aan doet om het aan te wakkeren!

Gepost door: Michel Vanderspurt | 05-06-10

beste, Michel is niet van joodse origine. Ik vond hem bijzonder laag in het debat bij Phara. Bijzonder.

Gepost door: kristien gerber | 05-06-10

De commentaren zijn gesloten.