23-10-09

Man bijt hond die hond bijt...

In De Bankzitter (D.S. 10/10/09) looft Kristof Hoefkens 'Man Bijt Hond' omwille van hun originele kijk op de actualiteit. De nieuwe reeks bevat succesnummers zoals 'het dorp'. We kregen een rondleiding bij bewoners van Gavere. Niet alle bewoners van dit dorp waren achteraf gelukkig met het optreden van hun burgemeester. 'Phara' wel, het bracht hilariteit in de studio, betwijfel of de protagonisten het leuk vinden dat je hen ook op You Tube vindt:

 

Deze inventieve bewoner uit Gavere maakte een goede beurt, hij zal makkelijk een werkgever vinden als hij dit filmpje in zijn c.v. vermeldt:

 

 

En haalt hij het niet omwille van zijn inventiviteit, dan omwille van zijn verbaliteit: “Het is nog geen brommer, maar een kettingzaag. (...) Hij haalt 67 wat toch wel veel is voor een kettingzaag....

 

Volgend feitje (weliswaar uit Canada) kwam niet in 'Man bijt hond' al is het gesneden brood voor hen: een man bijt er een pitbull (in de neus) die zijn hond aan het bijten was. En wat gebeurde: de pitbull loste, zette het even op een janken en kwam de man daarna likken!

Je moet je plaats kennen, ook al ben je een pit-bull!

 

 

Hier de feiten verteld door de man zelf op cbc-news

en zo verscheen het in cbc news: man bites dog

 

09:30 Gepost door doeterniettoe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.