12-10-09

Waarom Antwerpen beter TEGEN de Lange Wapper stemt.

Een stem uit het havengebied zelf, mét een hart voor Antwerpen

Klik op volgende link en je ziet een niet te missen Goossens en Van Cauwelaert (kanaal Z), niet te missen door elke stemgerechtigde.

Christian Leysen vindt dat de BAM ontmanteld moet worden video

Het gaat niet op een stad te offeren om bouwpromotoren te plezieren. Liever geen brug dan een wurgbrug de komende honderdvijftig jaar! Een bewuste blunder.  Vandaar: Nee, bedankt.

Bedenk ook dit: Er is een ontzettend onevenwicht in de geldelijke reklamemogelijkheden: het ja-kamp heeft een enorm budget (was het geen 3 miljoen Euro?) om de Antwerpenaar te overtuigen. Elke Antwerpenaar kreeg onlangs van hen nog een rijkelijk geïllustreerde en mooi uitgegeven brochure in zijn bus.

Het nee-kamp moet het doen met heel wat minder, moet het hebben van zijn overtuiging en van de hulp en bijstand van de inwoner.

Hier kan je een affiche downloaden: http://www.ademloos.be/affiche-aanvragen  Kies uit, print en hang ze aan je raam als je in Antwerpen woont.  Bedankt!!!


 

08:00 Gepost door doeterniettoe in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: antwerpen, lange wapper |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.