07-07-09

De geest van Michael Jackson, CNN, gelovig Amerika en komkommertijd....

Is het volgende gewoon een eigentijdse variant op de vliegende schotels die ook steeds weer opduiken in de komkommertijd. Er zouden beelden zijn van de geest van Michael tijdens een interview van Larry King met Michael's broer.

 

Krasse beelden in volgend recent filmpje van Larry King, de vraag is: zijn deze beelden wel betrouwbaar? Wie houdt hier wie voor de gek? Kan je je voorstellen dat CNN de 'geest' van Michael zou monteren in een interview met Michael's broer gewoon om de kijkcijfers op te trekken? Kan een nieuwszender zich daartoe lenen? Leent CNN zich daartoe?

Want aandacht krijgt dit feit zeker op de dag van de herdenkingsdienst van Michael Jackson en de showwaarde van de beelden zijn verzekerd.

De bewust geest-beelden zijn de afgelopen drie dagen al meer dan twee miljoen keer bekeken op dit adres:http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k

In voorgaand filmpje is er geluid achteraf bijgezet, het moet zo spannend mogelijk overkomen...

Zijn deze geest-beelden erop geplaatst na de CNN uitzending en zijn ze gewoon een (misplaatste) grap van iemand die de show wil stelen? Is dit vulgaire lijkenpikkerij?

Vreemd zijn deze beelden wel, ook volledig in thriller stijl....

Trekt men hier de show door tot in het after-life ?

Blijft alles show bij Michael tot zelfs in de dood?

Geloven sommigen dat dit allemaal gewoon tot de aanloop van de show behoort en hij plots zal opduiken, alive and kickin'.....

Dat dit gewoon de superstunt van Michael is, de geniale opener voor zijn nieuwste show die binnenkort zou beginnen? Zou CNN zich daartoe lenen?

 

Hier het betreffende filmpje. De beelden op 3:34 (gezicht van Michael in de schouw?) en op 8:28 het beeld van een voorbijlopende 'geest' zijn eigenaardig.

Waren deze beelden ook te zien in het oorspronkelijke filmpje van CNN vooraleer een You Tuber ze 'omkaderde' ?

 

En het regent verklaringen:

 

 

 

 

komkommertijd....

Vanaf 19u is de herdenkingsceremonie integraal te volgen op de bladzijde van de redactie

 

00:41 Gepost door doeterniettoe in Media | Permalink | Commentaren (0) | Tags: cnn, michael jackson |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.