06-05-09

Niet fair, hé

Je moet gevleid zijn als men plots met een tv-camera in je huiskamer staat en Vlaanderen kan meekijken. Deze vrouw wil duidelijk niet meespelen en dat geeft een aardig stukje televisie...

 

Hier dit fragment dat het zeker goed gaat doen:

update: volgende link zou moeten verwijzen naar het fragment in de nieuwe videozone van de vrt, maar doet het jammer genoeg niet (of kwam de vrt tot inkeer?)

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/redactie...

Maar er is nog altijd You Tube, met dank aan verzaad:

Eigenlijk is het ontzettend agressief en onbeschoft van Man bijt Hond dit uit te zenden. De vrouw wil dit duidelijk niet, ze is op haar terrein, maar omwille van het amusement van Jan Doorsnee zendt men het toch maar uit, dat noemt men dan grappige televisie, uit het leven gegrepen. Een beetje Vlaanderen te kijk zetten.... Ook in Phara wordt dit fragment kritiekloos herhaald in Lieven's grappige tv-fragmenten.

 

Ik breek hier een lans voor die vrouw die niet in beeld wou, zij weet verdomd wat zij wil enheeft gelijk zich niet te laten ringeloren door die onbeschofte indringers van Man bijt Hond, die in weerwil van haar wens alles blijven filmen en uitzenden.

 

Beseft men niet hoeveel psychische schade men hier deze twee mensen toebrengt?

Hoeveel tijd moet hierover gaan vooraleer die twee terug 'normaal' het dorpsplein overkunnen?

Waar is het respect voor iemands privé-sfeer?

Niet fair van Man bijt Hond, verre van.

Zij doen nu wat nog persiflage was in "In de Gloria":

 

 

 

08:45 Gepost door doeterniettoe in Media | Permalink | Commentaren (0) | Tags: man bijt hond, in de gloria, respect |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.