20-03-09

12120 radiostatios found.....op Radiosure.

RadioSure

De moeilijkheid bij het net is niet informatie vinden maar wel stil blijven staan bij het gevondene, eens het geschikte gevonden je honger te stillen en niet telkens voort te zappen van het ene naar het andere. Herleid je niet tot een pinballmachine. Tenslotte hebben we als mens de mogelijkheid tot genieten en diepgang en die mogelijkheid laat je ongebruikt als je jezelf herleidt tot een zaptoestel.

 

 

Radiosure is een enorme verrijking in het net-radioaanbod. Vanmorgen staan er 12.120 radiozenders ter beschikking schrijven ze, de moed de exactheid hiervan te checken ontbreekt. Automatische updates houden het aantal speelbare zenders actueel.

 

Ook een groot aanbod klassieke muziek: van de Nederlandse concertzenders tot stations uit Finland of Korea. De kwaliteit is goed (Kbps wordt telkens aangeduid). Mooi is ook dat je al deze uitzendingen als mp3 kan opnemen via een recordtoets!

Een aanrader!

 

http://www.radiosure.com/

 

Met dank aan het degelijke magazine De Digitale Revolutie waar jullie dienaar dit kleinood leerde kennen.

Zowel Radiosure als het magazine 'De digitale Revolutie' zijn gratis te downloaden!

Nog een aanrader:  Nu kan je je eigen radioprogramma maken met blogtalkradio. Daarna kan je het nog downloadbaar maken ook via iTunes. Dat geeft schitterende mogelijkheden voor al het klankmateriaal dat op allerlei cassettes en banden in allerlei huiskamers verloren ligt. De parels daaruit kan je dankzij Blogtalkradio aan het nageslacht doorgeven!


http://www.blogtalkradio.com/Veel plezier en een muzikaal week-end!

 

 

10:12 Gepost door doeterniettoe in Web | Permalink | Commentaren (0) | Tags: radiosure, blogtalkradio, internetradio |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.