17-01-09

Wanneer ooit respect voor VN, VN-gebouwen en VN-resoluties?

 

Respect voor de VN is toch het minste dat je kan verwachten. Respect voor hulpgoederkonvooien. Er mogen er amper binnen in Gaza (gemiddeld 60 vrachtwagens) voor een bevolking van anderhalf miljoen!!!

Staan Zionisten achter dit alles? Verdedigen ze alle daden die ze stellen?

http://www.deredactie.be/cm/de.redactie/mediatheek/1.4511...

En vanzelfsprekend is ook het platbranden van alle hulpgoederen van de VN  de schuld van Hamas!!! Eerst door Hamas zelf beschoten, dat is het repetitieve antwoord op elke 'wandaad van Israël' die blootgelegd wordt. Vele hulpgoederen voor Gaza zijn nu weer vernietigd...  Een Nederlandse VN-medewerkster die toen terplekke aanwezig was, ontkent de door Israël gegeven versie (zie filmpje)

Alles wordt omgekeerd van zodra het zou wijzen op een fout van Israël, een soort newspeak. Elke daad moet worden verdedigd. De strijd van David tegen Goliath bvb. Als het hen uitkomt ziet Israel  zichzelf als David ook al hebben ze atoomwapens en zijn ze tot de tanden modern bewapend. Hoe kan je het volledig ommuurde 'gevangen' Gaza als Goliath zien?

Hier een verslag van binnenuit uit het gebombardeerde VN-hoofdkwartier door een Nederlandse die er op het ogenblik van de feiten aanwezig was.

 

 

Johanna Van Dijk een week vroeger:

http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/ncrv/rest/2009/...

 

Degelijke reportage van Arte/reportage rond de geoliede mediamachine waarmee Israël de Gazaoorlog internationaal leidt en ook het Palestijns antwoord erop...

http://plus7.arte.tv/fr/detailPage/1697660,Grid=1640332.h...

 

Gek dat de gehele internationale pers zich zo gewillig door Israël laat ringeloren, toch een betrokken partij....

06:37 Gepost door doeterniettoe in Conflicten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gaza, israel, palestijnen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.