15-11-08

'Dead Wrong' eindelijk terug zichtbaar!

 

CNN geeft soms weinig duiding en spitst zich vaak meer toe op action news.. Verbijsterd was jullie nederige dienaar hier dan ook enkele jaren terug toen plots een verslag met diepgang op CNN kwam waarin men de feiten hoe men tot de oorlog in Irak kwam duidelijk naast mekaar legde.

 

De conclusie van de film was overduidelijk: in de V.S, deze 'democratie' had men het volk een gordijn van leugens voorgehouden; noem het onwaarheden of verzwegen feiten, zodat het volk op de door de machthebbers gewenste manier zou reageren.... wat gebeurde.

Of hoe men een democratie via manipulatie smoort.

 

Dead Wrong was in Europa twee dagenl te zien: eenmaal op primetime en nog eens als herhaling (21/8/05). Er werd hier op Blogbedenkingen toen al naar verwezen.

Dead Wrong was ook een dag in de VS op het scherm, kreeg veel reactie en schoof dan weg... nergens was de video latere jaren nog oproepbaar, ook niet via de CNN-website. De geschreven transcriptie van de uitzending waarnaar we ooit al verwezen bleef online, dat wel. Nu Bush weg-ebt kan het blijkbaar terug. Via CNN en ook via You Tube. Democratische media moeten de machthebbers en ook hun eigen publiek tegen de haren in kunnen strijken als dat moet. Zal dat ook met Afghanistan of met Iran gebeuren?

 

Prettig is het 'Dead Wrong' nu terug te vinden op You Tube. Zeer de moeite! Je kan hem ook via IE downloaden met een Real Player.

 

 

deel 2 van Dead Wrong: http://nl.youtube.com/watch?v=SeiUp_D16EQ

deel 3 van Dead Wrong: http://nl.youtube.com/watch?v=g2T0y6f48lg

deel 4 van Dead Wrong: http://nl.youtube.com/watch?v=UoS-gzrr7G0

deel 5 van Dead Wrong: http://nl.youtube.com/watch?v=J_JtoOs2nbU

 

Maar weinigen hebben de filmpjes bekeken de afgelopen maand (een dertigtal ) waarop kan dat wijzen ?

14:56 Gepost door doeterniettoe in Irak | Permalink | Commentaren (0) | Tags: cnn, bush, dead wrong |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.