06-09-08

Kampusch treft Ruzowitzky...

 Natascha Kampusch

Over Natascha Kampusch  is al veel geschreven. We hadden het hier bij BB. al over Kampusch in verscheidene logjes. Het meisje ontwikkelt zich intussen tot een degelijke en spontane, ja authentieke tv-gesprekspartner. Geen doorsnee interviewster wel iemand die goed kan luisteren vanuit een betrokkenheid en ze kan ook over zichzelf nadenken en spreken tijdens de gesprekken. Dat heeft ook een efffect op haar gesprekspartners. We zagen dat al bij Nikki Lauda nu ook bij Stefan Ruzowitzky, de regisseur van de gelauwerde film 'Die Fälschung', haar tweede gast in de reeks 'Kampusch trifft'. Mooi interview dat -onbegrijpelijk- nog niet veel op You Tube bekeken is.

Kampusch hoopt deze reeks te kunnen verkopen aan buitenlandse stations. Zelf doet ze dit gratis voor het commerciële station Puls4 dat dit uitzond drie weken terug.

Hier de 4 afleveringen van Volume 2 (d.w.z. de 2de uitzending) op You Tube, uitzending van de Weense zender Puls4. 

Kampusch spreekt over zichzelf in deel 2 (vanaf 3,5minuten) en in deel 3:Volume 2 deel 1 / 4 :

http://nl.youtube.com/watch?v=KQubpp4e34c


Volume 2 deel 2/4:


http://nl.youtube.com/watch?v=trqJ4ht6Ypw


Kampusch vraagt dat Ruzowitzky zich even bezighoudt met zijn fot-album uit zijn kindertijd en het verbaast haar dat hij niks meer van zijn jonge kindertijd weet... Kampusch reageert daarop dat zij juist soms plots terug zaken herinnert en dan is men daar waanzinnig gelukkig om...

minuut 3:30 min.neemt Ruzowitzky zelf even het roer in handen (zoals in een echt gesprek toch ook is, je bent in mekaar geïnteresseerd, bevraagt mekaar) Ruzowitzky vraagt of ze haar leven als tragisch ziet of als iets bijzonders, dat alles heeft je gemaakt tot wat je bent?

Kampusch: Ja in elk geval, dat kan men niet veranderen.Tragisch is het ook maar dan in de zin dat het iets grotesks heeft in slechte zin.

R: Is er ook niet de gedachte zonder die gebeurtenis was mijn leven normaler was ik misschien een kleine bediende.... had je zulk gans normaal leven graag gehad?

K: Vaak heb ik er al over gedacht ik wist al als kind dat dat niet zo ging zijn. Mijn vader zou me graag ergens in een bakkerij hebben ingeschreven, ik had ook niet graag liggen kneden....ik dacht al vroeg dat ik al met 16 kon wegtrekken en op m'n 25ste had ik men een vaste partner voorgesteld en evt. kinderen, ja ... (blik naar beneden, ingekeerd, zie foto bovenaan....)Volume 2 deel 3 / 4:

http://nl.youtube.com/watch?v=VYXDzgEB_DI


Volume 2 deel 4 /4 :

http://nl.youtube.com/watch?v=VPjQAF5St5A

 

09:15 Gepost door doeterniettoe in Media | Permalink | Commentaren (1) | Tags: interview, kampusch |  Facebook |

Commentaren

Hey Heb met heel veel belangstelling jouw artikel gelezen. Ik wens je nog een fijn weekend;

Gepost door: martin | 06-09-08

De commentaren zijn gesloten.