22-08-08

Sommige zenders blijven best onbekeken?

 Het kost hoegenaamd geen moeite een westerse nieuwszender op de kabel te vinden maar nu er een bestaat van een ietwat andere signatuur, een die niet CNN achternaholt maar eigen onderzoekers uitstuurt, vaak gereputeerde, dan moet ook die nieuwszender in het kabelaanbod lijkt me. Vooral als deze zender  dagelijks zijn deugdelijkheid bewijst en amper reklamezendtijd brengt.

Hier John Pilger over Al Jazeera:

 

 

Hier een clip van Al Jazeera die de noodzaak van deze zender blootlegt, Westerse nieuwsmedia brengen de eigen nucleaire feiten liefst niet in de aandacht:

 

  'The Western media are guilty by omission', de westerse media zijn schuldig door weglating, onbesproken laten van sommige thema's, mooi aangetoond in volgend filmpje :

 

Overtuigd?

 

Zie ook:

http://blogbedenkingen.skynetblogs.be/post/3902591/mijn-b...

http://blogbedenkingen.skynetblogs.be/tag/1/Al%20Jazeera

15:29 Gepost door doeterniettoe in Media | Permalink | Commentaren (7) | Tags: al jazeera english, media, al jazeera |  Facebook |

Commentaren

Belgen schijnen weer flink in een het linkse propagnda-apparaat te trappen.

Gepost door: Jan | 23-08-08

Waarom? Waarom noem je dit vollediger benoemen van de situatie (aantal kernbommen in de diverse landen bvb) linkse propaganda en zie je het bewust weglaten van feiten binnen de eigen politiek (wat juist manipulatieve propaganda is) als normaal? Waarom bewust geblinddoekt willen rondlopen, waarom de cijfers niet willen zien?

Gepost door: doeterniettoe | 23-08-08

In de jaren dertig keken heel veel mensen in Europa met bewondering naar een groot land in Centraal-Europa. Het had afgerekend met massawerkloosheid, men bouwde aan grote autobanen enzovoort. Het land had ook een heel effectieve propagandamachine. Vaak denken mensen dat het gras groener is aan de andere kant van de heuvels en geloofden in deze propagandamachine. Hetzelfde gold een ander groot land, het zogenaamde arbeidersparadijs. Effectieve propaganda.
En nog steeds heeft de mens of de Belg niets geleerd. Men laat zich nog steeds zand in de ogen strooien door effectieve propagandamachines omdat men denkt dat het gras daar groener is.

Gepost door: Jan | 24-08-08

Informatie uit landen die een dictatuur zijn moet je altijd wantrouwen. Sommige mensen schijnen het verschil niet te kunnen zien tussen democratie en dictatuur.

Gepost door: Jan | 24-08-08

En zonder Amerikaanse bescherming zaten we in Europa nu te kijken naar Adolf TV of Lenin TV of zaten we onze vierde of vijfde wereldoorlog uit te vechten. In Belgie schijnen jullie dat allemaal prettig te vinden. Prima hoor. Ga vooral zo door in het land dat zichzelf niet kan besturen en een schande voor Europa is.

Gepost door: Jan | 24-08-08

Bent u heimelijk niet zelf een propagandist voor het 'Graafschap Vlaanderen'?(Ziet u daar eigen voordeel in, vandaar?)Gelooft u dat dan het paradijs openbreekt? Dat alles wat ietwat de eigen enge (ideologische) grenzen overschrijdt 'Volksfremd' is en daarom geweerd moet worden? België is de huidige politieke realiteit vertrek van daaruit en ga verder naar Europa toe, bewandel niet het pad naar eng nationalisme. De Duitsers weten waartoe dat heeft geleid en zijn intussen de grootste voorvechters voor zulk Europa. Dat lijkt me de te volgen koers, ook voor België.

Gepost door: doeterniettoe | 24-08-08

Groeten uit Nederland.
Pozdrawiam.

Gepost door: Jan | 24-08-08

De commentaren zijn gesloten.