03-02-08

Congratulations you’re a winner!!!!

visnet_001Bedrog alom?

 

Soms als je je pc aanzet duikt er een of andere 'virus' op in de vorm van bijvoorbeeld een casino  die je dan feliciteert want juist jij bent uitgeloot om bij hen een gratis spelletje te spelen tenminste  als je hun software downloadt anders ben je niet in de mogelijkheid die fantastische som te winnen.

 

Soms vraagt een onbekend briefschrijver (vaak een Sir, een pastor, of een Lady…) je miljoenen te versluizen uit Afrika omdat daar een of andere oom van die onbekende schrijver haar of hem (meestal een haar) een gigantisch bedrag (dat nooit groot genoeg kan zijn) nagelaten heeft. Zij of hij vraagt je dat bedrag mee te versluizen….

 

Spam dus, het lijkt wel of eenieder er op uit is de andere ‘een  loer’ te draaien, alsof zulk gedrag  een normale geldwinning is. Grove bedriegers zijn het die hopen  een vis te vangen en  zo zijn  bankgegevens te bemachtigen.  Je zou  een adres moeten hebben waar je al die sites en mails kan toezenden zodat hun spelletje ophoudt, tenslotte vervuilen zij op een oneerlijke manier het net en  kunnen ze blijkbaar jarenlang ongehinderd hun gangetje gaan.

 

Congratulations you are a winner!!!!

Een  loser ben je eens in hun netten …

19:21 Gepost door doeterniettoe in Web | Permalink | Commentaren (0) | Tags: web, spam |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.