19-08-07

Every picture tells a story…

Elke persoon die je op je weg voorbijloopt heeft, je weet het wel maar wil het vergeten, een verhaal. Stel dat je al die verhalen plots zou kennen, datje plots in mensen kon zien, ze doorzien… Zou je ‘onverschillig’ door kunnen lopen? Je gang zou plots stokken, niet verder kunnen want  je zou jezelf overal terugvinden in alle mogelijke situaties… Wij zijn allen meer verwant met mekaar dan we willen…

 

Neem nu je grootmoeder, hoe oud (of hoe lang gestorven) ze ook is.[ Daar moet ik misschien van af blijven, die is van jou, bezitterig ja? ] Welke verhalen heeft zij, je grootmoeder niet te vertellen, ze is het geschiedenisboek van je huis of straat uit een tijd die voor jou even ver als de oertijd ligt. Misschien kan ze niet goed vertellen, maar kan jij goed observeren of vragen?

 

Volgend filmpje is van iemand van Hongaarse origine, haar grootmoeder stak de plas over zowat 25 jaar terug en zij maakte over die grootmoeder een filmpje. Schitterend gedaan (wat een regie en klankband!) en blij je dit hier te kunnen tonen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=-sGii3PSeCI

(op bovenstaaande url staat de (na)geschiedenis van dit filmj en de maker...)

 

17:15 Gepost door doeterniettoe in Film | Permalink | Commentaren (0) | Tags: animatie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.