22-12-06

Niet meer roken in restaurants vanaf 1 januari…

levert een grappige reklamespot op: 

 

Mia Doornaert zei in ‘Morgen Beter’ daar een communautair incident in te zien… (zie  Morgen Beter. van 22/12/06, een week online, al was dit geen boeiende uitzending  http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/nieuws/...  )

 De reklamespot is wel boeiend en een tweede visie waard waarom niet eens  de Franse versie bekijken:

 

 

Knap gemaakte spot. Wie zit daarachter? Vanaf volgend jaar geen kleren meer die muffen na  restaurantbezoek!! Alleszins  leverde de actie  een opmerkelijke reklamespot op. (Update 23/12/07: reklamespot die intussen niet verder meer op televisie mag worden vertoond....)

01:34 Gepost door doeterniettoe in Maatschappij | Permalink | Commentaren (1) | Tags: reklame, milieu |  Facebook |

Commentaren

Geweldig Ik vind dit spotje echt heel erg goed en grappig, ik vind het erg goed dat er niet meer gerookt mag worden in restaurants, teveel mensen hebben daar last van.
ik moet voor nederlands mijn stelling verdedigen en ik wil het graag doen over niet roken in restaurants. Ik mag materialen gebruiken om mijn stelling te verduidelijken en mijn vraag was daarom ook of ik dit filmpje misschien zou mogen gebruiken voor mijn stelling? Het probleem is alleen dat als ik naar YouTube ga, dat ik het dan niet op de computer krijg. Zou u dit reclame spotje naar mijn emailadres kunnen mailen? Of weet u nog eventuele andere mogelijkheden?

Alsvast bedankt,
Groetjes Dionne

Gepost door: Dionne | 26-12-06

De commentaren zijn gesloten.