11-10-06

Wishful thinking bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen…

Is de opmars van het Vlaams Belang gestopt? Nee. Een Pyrrusoverwinning zei FDW voor hen die zulks uit de resultaten afleiden en als er dan daarop gekibbel  bij de traditionele partijen  volgt dan zet Filip DW zijn olijk-lachend leedvermaak gezicht op (een gelaatsexpressie die Frank Van Hecke van hem trouwens overgenomen heeft…) daarmee uitdrukkend “zie die kinderen eens bezig, paniek, tja….”

Zo heeft hij nog die andere uitdrukking die van de ‘vermoorde onschuld’: wat doet men ons nu weer aan!  Een gezichtsexpressie met dewelke hij  alle kritiek op zijn partij countert, kritiek waarmee hij niet ogenblikkelijk weg kan… Maar het werkt: de belangkiezer voelt dan mee met haar leider, de Lone Ranger, die op zijn eentje alle andere groepen te lijf gaat.

 

Acteertalent doet wonderen op televisie, veegt elke argumentatie weg.

Beelden blijven hangen….

 

Vorige zondag zoals elke Belg gaan stemmen, vrij vroeg 8u, kwam toevallig Turkse buur tegen. Samen gaan stemmen. Het moderne beeld in een ‘metropolis’ anno 2006. Hij kent ontzettend veel mensen hier (zowel  autochtoon als allochtoon, massa’s meer dan jullie nederige dienaar hier op dit blogje),handen schudden, vriendelijk woordje hier en daar. Komt een andere allochtoon tegen zegt lachend ironiserend tegen hem in onze eigenste taal : “ben gaan stemmen, Vlaams Blok, buitenlanders buiten… “

 

 

De klok terugdraaien kan nooit…dat is waanzin, illusie.

Misschien, misschien komt het nog goed…

 

Krantencommentaren:

D.M.: http://www.mediargus.be/NL/viewdoc.asp?article=med1340370...

 

11:33 Gepost door doeterniettoe in Politiek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vlaams belang |  Facebook |

Commentaren

Filip heeft verdriet Ooggetuigenverslag van Onze geliefde Koning Bannie I ...

Gepost door: Sicko | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.