03-06-06

Betty Page in Blogbedenkingen…omwille van de ‘kijkcijfers’???

Alles omwille van de kijkcijfers? 

 

 

 

 

 

 

Blogbedenkingen meent te weinig sport en sex in de eigen blog terug te vinden, wat zich noodzakelijkerwijze vertaalt in lagere hitcijfers. Dat maken we vandaag goed en wel met nagenoeg 2 uur Bondage en S.M. van specialiste ter zake: cultkoningin Betty Page. Zomaar als gratis ‘streaming’ via Google video (of zet het op je harde schijf als ‘flv*’); vroeger kostte zoiets zien geld, ‘moed’ en moeite: het gebeurde heimelijk, in groezelige cinemaatjes waar men vlug binnenliep en hoopte dat niemand je had gezien …. Tijden veranderen, kijk maar.

 

Ladies and Gentlemen here is "BETTY PAGE":

 http://video.google.com/videoplay?docid=-1950986156206005...

 

 

De degelijke  begeleidende commentaar gaf je  in de fifties  een goed alibi om toch die film te gaan kijken; Bovendien is het aardige aan dit hele gebeuren dat er weinig (of geen) naakt in de hele film te zien is (bekeken vanuit de huidige normen) en dat deze  film  ongetwijfeld desondanks vroeger gekwoteerd stond met het tegelijk fascinerende: “kinderen streng geweigerd.”.

‘Kinderen’ onder de 18 konden de zaal niet in, al was het wel een spannend  proberen…

 

Kijken  je kinderen  nog op voor deze vunzige (nu anno 2006 aardige, lieflijke ja naïeve ) film ?  Kijken ze even weg van hun videospelletje waarin de kogels fluiten en het bloed in het rond spat?

En wat vind je van de minimalistische soundtrack..?  Muzak avant la lettre…

 

flv*: http://www.martijndevisser.com/blog/article/flv-player-up...

16:40 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (2) | Tags: sex, cultfilm, video |  Facebook |

Commentaren

Tja het succes van een blog.... hoeft het werkelijk een succes te zijn? Wellicht wel, maar eigenlijk is het voldoende dat enkele mensen horen of lezen wat de blogger aan de wereld wil verkondigen...
Hartelijke groeten

Gepost door: Sebastian | 05-06-06

akkoord Sebastian Al wil ik niemand met een opgeheven vingertje zijn, prettig is het wel te delen al het boeiends wat het net te bieden heeft.
Prettig week-end!

Gepost door: doeterniettoe | 09-06-06

De commentaren zijn gesloten.