01-04-06

Open Brief aan de winnaar van de 75 miljoen Euro.

 

 

 

 

 

 

Jij won vandaag  met  “Euromillions” 75 miljoen Euro….(dat is 3 miljard frank om even in Freya’s stijl te spreken). Dat is niet iets om je proficiat voor te wensen. Dat heeft niets met verdienste te maken, ik vrees ook niet met geluk want maakt zulk bedrag je wel gelukkig? Het bezorgt je slapeloze nachten met dat pak verantwoordelijkheid dat je nu mee op je schouders krijgt…

 

Ga je mee helpen de ongelijkheid in stand te houden en het uitsluitend voor jezelf (en voor je dichtste familie) houden? Wat doe je met 3 miljard B.F.? Je behoort plots tot de klasse van de superrijken (Ga even na wie je ‘collega’s rijken zijn, wil je bij hen horen? Je kan nu ook een abonnement op Spear’s Wealth Management (SWM) nemen, dat kan van zodra je 7,5 miljoen € bezit …ik zei haast ‘verdiend hebt’ sorry, zo denkt men niet in deze kringen) Vergeleken met een aantal superrijken ben je nog kleine vis… Wil je in hun gezelschap vertoeven of ga je een gans andere richting uit??

 

Ik hoop op een goede keuze  en dat je van jezelf geen aprilvis maakt d.w.z. iemand die de draak steekt, maar hier dan  ongepast want dan wel met alle wanhoop en ellende in de wereld.

Dat gebeurt al dagelijks door zovelen..

 

En dan wordt het uiteindelijk groen lachen voor allen.

 

 

(ill: Spear's Wealth Management Survey : http://www.spearmedia.co.uk/ , eens iets anders dan de Humo...)

16:13 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.