15-01-06

Gratis telefoon ….Het is haast zover….

 

 

Concurrentie op de telefoon en internetmarkt veegt alle mogelijke grenzen weg.  Een bewijs? Hoeveel kost een uurtje bellen naar Nederland bij sommige operatoren?

60 maal 3 c/pm =1,80 Euro + 5 cent connectiekost = 1,85 €

Maar nu komt het. Je wil naar Mexico bellen en je belt een uur. Hoeveel zal dat kosten?

Dat kost 5 cent aan connectiekost, het bellen zelf is gratis!!!!! Vroeger kostte je dat 50 €!!!

Hetzelfde geldt voor Chili, Venezuela, Spanje, Ierland en  Luxemburg ! Je betaalt  voor een verbinding met een van deze landen telkens  uitsluitend de connectiekost. Deze tarieven gelden voor de Belgacomabonnees  en je moet werken op de manier zoals uitgelegd op de site van belkraker.….

Voor alle andere landen moet je naast de connectiekost voor de duur van je gesprek ook betalen

Al is dat vaak weinig.

Enkele voorbeelden ? Australië, Bahama’s, Bulgarije, Canada, China, Colombië, Engeland slecht 1c/pm !!! een cent per minuut !! Dat geldt voor vaste toestellen in al die landen. Voor  China geldt het zowel voor bellen naar  vaste toestellen als voor mobiele toestellen !Je kan niet meer zeggen dat China nog een gesloten statisch  land is.

 

Al  dat moois is te vinden op   http://www.belkraker.be/index2.php

Hier zijn de tarieven:  http://www.belkraker.be/rates_printer.php?language=nederl...

 

(Doeterniettoe heeft geen aandelen in ’Belkraker’ (kunnen die wel nog iets verdienen???) maar vond dit aanbod te mooi om niet door te vertellen.)

 

 

Veel belplezier

 

Update: Heb ondertussen al een poging gedaan de VS via dit systeem te bellen maar krijg te horen " Sorry op dit moment kan dit land nog niet gebeld worden...". ...  Eigenaardig vermits ze dit land  toch als mogelijkheid van 1 cent/pm vermelden.... 

 

16:07 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.