19-10-05

10.000 hits - 10 maand, tja hoe evalueer je dat ?…

 
 
 
 
 

Toen ik (doeterniettoe) bb. opstartte 10 maand terug sprong de kikker in een poel en had hij geen benul waar hij 10 maanden later zou zitten. Wel, hij zit hier ondertussen nog altijd maar weet nog steeds niet waar hij staat.  Hoe evalueer je hits?  Er zijn soms meerdere posts per dag, hoeveel hits waren er geweest waren de posts gelijktijdig gebeurd? Een pak minder vermoed ik. Hoeveel mensen kwamen niet even kijken om dan onmiddellijk deze blog de rug toe te keren, want niet beantwoordend aan hun verwachtingspatroon? Dan is zulke  hit een vergissing en dus niet een waar je je op moet beroemen. Toch tikt hij aan. En hoe lang bleef men op een blog? 20 seconden scannend kijken ?

 

Alleszins 10.000 hits geeft een prettig gevoel al is dat misschien gebaseerd op een illusie, je kán het niet inschatten…  Ik ken boeiende mooie blogs die heel wat minder hits hebben en   voor deze blog zeker niet moeten onderdoen, integendeel…  Bedenk werken voor de happy few is vaak  werken voor de avant-garde…

 

Aan iedereen die iets aan deze blog heeft, bedankt voor jullie reacties, aanmoedigingen, links e.d.m.  Zelf vind ik bloggen nog altijd plezierig en een uitstekend middel om synthese te brengen in je eigen denken.  Ook prima om zielsverwanten, gelijkgestemde zielen te vinden waar dan ook. Een blog kan ook een discussieforum zijn (vandaar de reactiemogelijkheid na elke posting), al is daar tot hiertoe op deze blog weinig van te merken.

En nu op naar de 100.000… (in 2015?)  J

 

 

(ill; ceramic sculpture by Chris Brown)


 

13:55 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

.. ik kom in elk geval heel regelmatig kijken en zal dat zeer zeker blijven doen.
gisteren zelfs copy
enz enz
wou vlug reageren maar sta klaar om te gaan hobbyen, thx to zgn. synthesedenken van laatste maanden - weliswaar zonder blogs.
weerom enz enz
proficiat met de 10000 in elk geval en op naar die 100000

Gepost door: evy | 19-10-05

een illusie ? hiérover een discussie aangaan zou nogal onzinnig zijn, maar zelfs zonder discussie kan ik je verzekeren : de hits die je van mij kreeg waren niet 'verdwaald'. Wat ik hier vind, vind ik nergens (tot nu toe).
De info en links zijn voor mij vaak zeer interessant, je commentaar een duidelijke meeerwaarde. Ik hoop echt dat je op dezelfde manier verder gaat !

Gepost door: schilderia | 19-10-05

De commentaren zijn gesloten.