13-10-05

En wie kwam daar juist binnen: Pinter !!....


 

De Nobelprijs literatuur is bekend: Pinter!

 

Een bekende naam al sedert  de sixties ( eeuwen her…).

 

Voor wie bij wil zijn bij mogelijke ‘intellectuele conversaties’ dit week-end, even een opfrissertje:

Zie:   http://www.bbc.co.uk/bbcfour/pinter/pinter-timeline.shtml

 

Zie je graag wat video’s over hem : http://www.bbc.co.uk/bbcfour/pinter/pinter-video.shtml

(De kans is groot dat de sites vandaag overbelast zijn….)

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Harold_Pinter

 

(ill : still uit ‘The Servant’ van Joseph Losey, naar een script van Harold Pinter Deze film illustreert  goed een veelvoorkomend thema bij Pinter nl. dat van de indringer.. )      13:47 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

och, waarom niet... VARIANT: Vrouwke 1 heeft een knuffeloorlog geopend, daar doe ik heel graag aan mee. Ben je klaar? We starten:
hahaha :D
knufffffStoel vast houden!!!! En stevig ook hoor!!! Want hier komen ze!!! *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* *KNUFF* ... en dan breng ik een variant aan; zo dezelfde knuffels, word je die niet wat gewoon?? dus; ik wens iedereen toe dat hij of zij buiten blogland regelmatig 1 van die dikke *KNUFF* mag krijgen... niet altijd eenvoudig, maar een goeie manier is altijd: veeeeeel geven om een beetje terug te krijgen. DUS: af en toe eens *KNUFF* he mensen, maar dan in het echt! en dan krijg je er vast af en toe wel eens eentje terug. Liefs van Evy.

Gepost door: Evy | 15-10-05

Ja Ja, het mooie daaraan is dat een minder bekende (voor velen althans) schrijver plots in de schijnwerpers komt te staan.

Gepost door: Sebastian | 16-10-05

De commentaren zijn gesloten.