12-10-05

TV-predikant Robertson blijft het bruin bakken


 
 
 

 

Enkele weken geleden heeft hij nog voorgesteld Chavez, de democratisch verkozen president van Venezuela te vermoorden.  Een makkelijkere en goedkopere klus dan een oorlog te beginnen zei hij toen. Maar dat voorstel moest hij terugtrekken na luid protest…

Nu  komt hij met een nieuwe aanval:  Chavez zou na 9/11 aan Osama Bin Laden  1,2 miljoen dollar hebben gegeven en zoekt nucleair materiaal te krijgen van Iran! Dat laatste is wel erg gortig ‘spekschieten’:  zo kan je tegelijk 2 landen waar je het niet voor hebt even in diskrediet brengen… Bewijzen voor zijn beweringen ??? Nergens gevonden.

 

Even TV-predikant  Robertson zelf (weliswaar vertaald) citeren:

“De waarheid is deze man is een Marxistische dictatuur aan het inrichten in Venezuela, hij probeert het Marxisme te verspreiden in geheel Zuid-Amerika, hij onderhandelt met Iran om nucleair materiaal te verkrijgen en hij zond 1,2 miljoen dollar in cash naar Osama Bin Laden kort na 9/11.

 

Verder nog Robertson over Chavez:

“Ik verontschuldigde me en zei dat ik voor hem zal bidden, maar op een dag zullen we staan kijken naar nucleaire wapens en dat is dan geen Katrina op New Orleans, dan zal het een Venezolaanse nuclaire bom zijn”

“Mijn voorstel was: is het soms niet goedkoper om met deze problemen om te gaan vooraleer je moet overgaan tot een grote oorlog”

 

Klinkt al dit niet  als een variant op die beroemde zin van George Bush himself:

“One day the smoking gun may turn out into the form of a mushroom cloud?”

Toen ging het over Irak…

 

http://www.theaustralian.news.com.au/common/story_page/0,...

 

 

Wel onderzoekt  Chavez de mogelijkheid  nucleaire technologie  te krijgen van Argentinië tot groot ongenoegen van de VS… Het gaat hier uiteraard om vreedzame toepassingen.. Argentinië heeft  zulks al  gedaan  aan Peru, Australië, Egypte, Algerije…

Maar Venezuela dat ligt anders voor de VS…. De derde wereldlanden moeten aan het handje van grote broer Amerika lopen…  Geen onafhankelijke derde wereldpolitiek.

Zie:  http://www.sanluisobispo.com/mld/sanluisobispo/news/world...

 00:38 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.