14-09-05

Nachtelijke chatroom VT4


 
 

Ik ben Kathy en zoek een chatvriend. Ben blond 22 jaar, hou van muziek, disco. Ben op  zoek naar jou misschien? Misschien kan je me heerlijk verwennen? Bel !  Mijn chatnummer: XX XXX XX XX  Doei !  Tot op de chat ?

 

 

 

 

 

 

 

In deze stijl vind je een aantal foto’s met tekstjes van mensen die op VT4 je vragen om  met hen te chatten (tegen zoveel cent per minuut) en jij kan erop ingaan of niet.

Het zijn vrij aantrekkelijke, sexy foto’s en jij zit eenzaam in je kamertje tv te kijken en het lijkt wel wat die vrouw daar (ze is zomaar op jou aan het wachten….) en daar staat de telefoon en tja je belt eens.. en ja het klikt met haar ze ziet wel  wat in je en je belt ‘s anderendaags terug en ook daags nadien, zolang (steeds aan xx cent per minuut) dat het tot een afspraakje komt: aan het Quinten Matsijsputje aan de kathedraal in Antwerpen, je zal een bos bloemen meenemen en zij zal je wel herkennen, ….. en je bleef wachten, ze was er niet.

 

’s Avonds bel je terug en wat blijkt ze is ziek, kon niet komen, tja dat kan gebeuren, weer weken telefoneren, het is wel duur,  ja de rekening loopt op, het komt tot een nieuwe afspraak, ze is er weer niet en de derde keer ook weer een verkeerd gelopen afspraak, ze blijft afwezig… Je hangt haar foto overal in Merksem, niemand kent die vrouw. Tenslotte ten einde raad ga je met dit probleem naar ‘recht op antwoord’ dat programma van Goedele Liekens.

De chatfirma die die uitzendingen verzorgt wil niet in het programma komen maar ze geven wel toe dat ze mensen inhuren (tegen betaling) om te chatten met inbellers…Hoe die mensen eruit zien klopt niet met de foto’s die op het scherm verschijnen. Dat het niet bij chatten blijft maar dat men de illusie geeft dat het hier om bestaande mensen gaat is je reinste bedrog, uitbuiting. De man die in de uitzending kwam had al 3000€ gespendeerd aan een droombeeld, maar het was hem nooit gezegd, zijn Kathy bestaat niet.  Hij werd emotioneel en financieel uitgebuit door iemand die teert op de ellende van een ander.

 

Triest, intriest dat VT4, toch geen armoezaaiers, zulke firma’s toelaat haar nachtelijk scherm te teisteren.

 15:19 Gepost door doeterniettoe | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Receptie In rok? Enkel voor dames en Schotten die zich geroepen voelen!

Gepost door: Premier Marek | 14-09-05

neen hoor Het is intriest dat mensen in zulke geintjes nog steeds intrappen, dat er nog meisjes voor poseren en dat er sukkels bestaan die denken dat ze die meisjes (die op dat moment in een disco staan ergens, te feesten met het geld dat ze kregen voor hun foto), effectief een lief zoeken!!!!!!!!

Duuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gepost door: miniding | 14-09-05

Gelijk hebt ge en dan zijn er nog die belspellen waar je op ieder uur van de dag en nacht mee geconfronteerd wordt. Dit is gewoon platte commerçie op de rug van de zwakkere medemens, dat zoiets kan en mag in een beschaafd land is onvoorstelbaar.

Gepost door: den dwarsligger | 15-09-05

Eenzaamheid drijft ons tot wanhoop Wij, mannen, zijn de facto het zwakke geslacht!

Als je op TV zag hoe geraakt die man was, hoe de grond onder zijn voeten weggezakt was, hoe hij desondanks tegen beter weten in toch bleef geloven,...

Zoveel vertederende naïviteit, zo'n rotsvast geloof, zoveel hoop. Wie daar op zo'n brutale wijze misbruik van maakt, zou een molensteen rond zijn nek moeten binden en in het water moeten springen. Dit is gewoonweg verschrikkelijk!

Ik droom van een maatschappij waar naïviteit, verwondering, hoop en geloof aan de macht zijn en cynisme, geweld en brutaliteit nog slechts een vage herinnering.

Gepost door: Jimmy | 18-09-05

De commentaren zijn gesloten.